Nye tider

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fra 1981 har jeg været ansat som viceinspektør på en mellemstor skole i Køge Kommune. I denne periode har vilkårene for ansatte i folkeskolen som bekendt ændret sig radikalt, ikke mindst på ledelsesområdet. Den øgede decentralisering med ramme- og lønsumsstyring med mere har betydet, at det om nogensinde er nødvendigt med det tættest mulige samarbejde mellem de ansatte i folkeskolen. Og især lokalt.

Mit kandidatur til DLFs kongres er et udtryk for, at jeg mener, at en bredt sammensat fagforening med mange medlemmer er forudsætningen for, at mine interesser som leder varetages bedst muligt. En fagforening, der også giver mulighed for at forbedre vilkårene for skolernes ledelse teamledelse, tid til ledelse og bedre muligheder for efter- og videreuddannelse. Jeg ønsker en folkeskole præget af samarbejde og tillid.

Jeg har været kongresdelegeret siden 1998 og formand for Lederforeningen i Roskilde Amt siden 1999. Jeg agter at stille op til hovedbestyrelsesvalget i Lederforeningen ved repræsentantskabsmødet i marts 2004. Jeg har været med i opbygningen af Lederforeningen fra starten.

Det glæder mig, at den faglige bevidsthed hos lederne er øget i en sådan grad, at der nu er rift om pladserne som kongresdelegeret for fraktion 3.

Kandidat

Allan Lundby-Hansen

Herfølge

Kreds 44

1. suppleant

Anders Bredsdorff

Roskilde

Kreds 45

2. suppleant

Lars Nielsen

Roskilde

Kreds 41

Stillere

Jytte Birkebæk, kreds 41

Helle Christensen,

kreds 43 A

Lars Djuraas, kreds 43 A

Peter Rølmer Hansen,

kreds 43 A

Preben Albrechtsen,

kreds 43 A

Frank S.B. Gravesen,

kreds 44

Kirsten Vej Petersen,

kreds 44

Marianne Clausen,

kreds 44

Bente Rasmussen,

kreds 44

Leif Pedersen, kreds 44

Preben Spohr, kreds 44

Karen Lønstrøm, kreds 44

Thomas Kielgast, kreds 44

Peter Rasmussen, kreds 45

Margrethe Gdowski,

kreds 45