Debat

Lederforeningen på ret kurs

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er dejligt at opleve, at Lederforeningens bestyrelse, i løbet af den korte årrække den har eksisteret, har formået at skabe en organisation inden for DLFs ramme, der gør, at vi som ledere kan mærke, at der gøres noget for os.

Der er opbygget et sekretariat, som kan hjælpe os i dagligdagen, og formuleret en informationsstrategi, som gør, at jeg har stor tiltro til, at vi vil få oplysning og debat ud til alle ledere, så vi er godt klædt på til lederopgaven. Også kursussiden er under kraftig oprustning.

Jeg vil opfordre til, at alle fraktion 3-medlemmer ved afstemningen om kongresdelegerede stemmer på de af bestyrelsesmedlemmerne, der stiller op. Det er vigtigt, at der bliver overensstemmelse mellem vores kongresdelegerede og vores bestyrelse.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Til repræsentantskabsmødet vil jeg også opfordre til, at vi genvælger vores nuværende bestyrelsesmedlemmer, i det omfang de stiller op.

Tak til bestyrelsen for et godt stykke arbejde.

Powered by Labrador CMS