Kontinuitet - udvikling

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gennem to år har jeg været næstformand i Lederforeningen og formand for hovedbestyrelsens pædagogiske udvalg. I Lederforeningens hovedbestyrelse har vi i denne periode arbejdet på at videreudvikle foreningen organisatorisk og fagligt, så vi fremstår som en attraktiv forening. Vi er langtfra færdige med det arbejde, og derfor genopstiller jeg til bestyrelsen.

Jeg finder det naturligt, at Lederfor­eningens hovedbestyrelse er kongresdelegeret, derfor stiller jeg også op som kongresdelegeret i DLF. Jeg vil som delegeret arbejde for, at Lederforeningens øverste myndighed, repræsentantskabet, får mulighed for selv at beslutte, på hvilken måde ledernes delegerede vælges. Det er vigtig, at de, der vælges som kongresdelegerede, loyalt arbejder for den politik og de tiltag, Lederfor­eningens repræsentantskab og hovedbestyrelse beslutter. Jeg vil som delegeret arbejde for, at dette lykkes.

Jeg vil arbejde på at synliggøre Lederforeningens politik og særlige problemstillinger. Jeg vil kæmpe for, at Lederforeningen får de bedste muligheder for at være en attraktiv forening for vores medlemmer også i fremtiden.

Kandidat

Lotte Hansen

Skibby

Kreds 37

1. suppleant

Søren Skals

Fredensborg

Kreds 32 A

2. suppleant

Aase Lauritsen

Frederiksværk

Kreds 34 A

Stillere

Cherry Robinson, kreds 37

Frits Hansen, kreds 37

Flemming West Clausen,

kreds 37

Ulla Haubroe Bang Harrit, kreds 37

Majbrit Bengtson, kreds 37

Ole Madsen, kreds 42

Marianne Micheelsen,

kreds 37

Klaus Kørvell, kreds 37

Eva Haahr, kreds 34 A

Allan Carlsen, kreds 34 B

Poul Sørensen, kreds 34 A

Jørgen Slotsgaard, kreds 37

Anne Nielsen, kreds 37

Helle Dydensborg, kreds 37

Henrik Vestergaard Andersen, kreds 37

Ole Gaardbo Jensen,

kreds 33

Kith Bjerg Hansen,

kreds 33