Indenfor - ikke under

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har været leder i Høje Taastrup Kommune de sidste otte år. Først fem år som souschef på Charlotteskolen og de sidste tre år som skoleleder på Gadehaveskolen. To store skoler med en stor koncentration af tosprogede elever.

Før jeg kom til Taastrup, var jeg lærer i 17 år i Tårnby på Kastrupgårdsskolen, hvor jeg var tillidsrepræsentant og styrelsesmedlem i otte år. Lokalt har jeg været formand for Lederforeningen i kreds 16 siden starten. Vi har 95 procent af lederne organiseret hos os, og jeg har siddet i bestyrelsen for Københavns Amt fra begyndelsen og er næstformand i amtet lige nu. De sidste to år har jeg været kongresdelegeret.

En af foreningens vigtigste opgaver i den kommende periode er, at vi bliver bedre til at stille krav til DLF, og her er hovedpunkterne vores arbejdsmiljø, ledelsestid, lønindplaceringen og uddannelse.

Desuden mener jeg, at vi på alle niveauer, i de enkelte kredse, i amterne og på landsplan, skal blive bedre til at profilere Lederforeningen som en selvstændig fraktion inden for, og ikke under, DLF. Vi skal gøre foreningen synlig med egne synspunkter, så offentligheden kommer til at kende Lederforeningen som en væsentlig aktør omkring den danske folkeskole.

Kandidat

Marius Larsen

Kastrup

Kreds 16

1. suppleant

Mogens Steenbuch

Søborg

Kreds 20

2. suppleant

Jette Thomas

Klampenborg

Kreds 27

Stillere

Jørgen Elmegård, kreds 16

Christina Løvhøj, kreds 16

Torben Voss Leth, kreds 16

John Severin, kreds 16

Peter Vig Jensen, kreds 16

Lars Søndergaard,

kreds 16

Ellis Andersen, kreds 16

Birgit Bertelsen, kreds 16

Marianne Witt, kreds 16

Finn Schou, kreds 16

Gitte Asmussen, kreds 16

Finn Christiansen, kreds 16