God kontakt mellem pensionisterne og DLF

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når jeg med glæde har taget imod opfordringen til at stille op for fraktion 4 til kongressen, er det, fordi jeg ser det som en udfordring at skabe god kontakt mellem den enkelte pensionist og DLF. I 1968 blev jeg valgt til styrelsen for kreds 4 A, senere 42, med den udtrykkelige opgave at øge medlemmernes indflydelse i DLF. Frem til 1978 var jeg med til at udvikle medlemsindflydelsen såvel i kredsen som gennem deltagelse i organisationskurser og kongresser. Senere har jeg som skolebibliotekskonsulent været aktiv i udviklingen af dette specielle område.

I den kommende valgperiode på to år vil jeg arbejde for at få gennemført medlemskurser, hvor det er muligt at få kontakt til vores nu ene hovedstyrelses-medlem og de ti kongresdelegerede. Det nye årsmøde, hvor lokalt valgte mødes med de 11 landsvalgte, ser jeg som en stor forbedring af betingelserne for vores repræsentation i DLFs besluttende organer. Derfor glæder jeg mig til at være med til at udvikle rutiner for indsamling af medlemmernes synspunkter, viderebearbejdning blandt de valgte fra fraktion 4 og den endelige behandling i hovedstyrelse og på kongres.

Kandidat

Hans Jacob

Mortensen

Lejre

Kreds 42

1. suppleant

Mogens Vindegaard

Roskilde

Kreds 41

2. suppleant

Peter Bruun

Roskilde

Kreds 41

Stillere

Birthe Marie Søndergaard, kreds 41

Kirsten Vindegaard,

kreds 41

Preben Rudfeld, kreds 41

Kirsten Rudfeld, kreds 41

Helga Svensson, kreds 41

Fritz Svensson, kreds 41

Bent Birkedal, kreds 41

Grethe Køhnke, kreds 41

Svend Nielsen, kreds 41

Tonni Andersson, kreds 41

Kjeld Büchmann-Møller,

kreds 41

Lise Almlund, kreds 42

Allan Almlund, kreds 42

Kurt Olsen, kreds 42

Merete Børre, kreds 42

Knud Erik Dahl, kreds 42

Tove Bardtrum, kreds 42