Et vigtigt valg

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det væsentlige for kongresarbejdet er at sikre implementeringen af vedtægternes årsmødemulighed og styrkelse og forbedringer af vore pensioner.

Efter 18 års medlemskab af kongressen, de seneste seks år som repræsentant for fraktion 4, vil jeg gerne stille min arbejdskraft til rådighed i endnu en periode.

Det er væsentligt, at de nyvalgte kongresmedlemmer for fraktion 4 går positivt ind i arbejdet for at udnytte årsmødemuligheden. Man bør undlade at hage sig fast i de gamle vedtægter.

Årsmødemuligheden vil skabe et bredere samarbejde omkring pensionistarbejdet på landsplan. De kongresdelegerede for fraktion 4 kan i kraft af årsmødet med større vægt fremføre pensionist­medlemmers interesser på kongressen efter en forudgående demokratisk debat. Årsmødeparagraffen vil også kunne være medvirkende til en vækst i pensionistarbejdet.

I forbindelse med de seneste overenskomstforhandlinger var det lige ved at lykkes at få gennemført en afgørende forhøjelse af pensionerne. Det mislykkedes, men det er vigtigt med en stadig indsats for denne afgørende sag. Derfor er det væsentligt at udnytte den erfaring, som er oparbejdet hos kongresmedlemmer gennem de foregående år.

Kandidat

Bjarne Søndberg

Thisted

Kreds 145

1. suppleant

Kamma Andersen

Skive

Kreds 143

2. suppleant

Henning Sanderhoff

Bjerringbro

Kreds 141

Stillere

Jørgen Høeg, kreds 145

Aase Meldgaard, kreds 145

Vagn Meldgaard, kreds 145

Karen Lise Thomassen,

kreds 145

Egon Carl Jensen, kreds 145

Rigmor D. Jensen,

kreds 145

Aase Søndberg, kreds 145

C.H. Uhrbrand Christensen, kreds 145

Sonja Bro, kreds 145

Svend Bro, kreds 145

Grete Rasmussen, kreds 145

Jørn Rasmussen, kreds 145

Jens Verner Præstgaard,

kreds 145