Debat

Dansk er svært

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 4 udtrykker formand Anders Bondo Christensen stor glæde over statsministerens »Skulderklap til lærerne«, som han oven i købet kalder præcist formuleret. Det må i så fald vist skyldes, at hans læseevne er lige så dårlig som statsministerens evne til at formulere sig.

Ret beset står der vist det modsatte af, hvad statsministeren må formodes at have ment.

Faget dansk er åbenbart svært både for ministre og organisationsfolk.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar

Den 12. januar havde jeg inviteret statsministeren på besøg på to skoler. I forbindelse med besøget udtrykte statsministeren stor ros til lærerne i folkeskolen. Det er altså ikke et spørgsmål om mine læseevner. Jeg ønskede at vise statsministeren, at lærere, børnehaveklasseledere og skoleledere i folkeskolen yder en stor og professionel indsats. Det oplevede statsministeren, og det er jeg glad for, at han kvitterede for.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF

Powered by Labrador CMS