Anja Sirdorf

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 24. september fik vi beskeden om, at vores afholdte kollega, lærer Anja Sirdorf, var sovet ind efter den hjerneblødning, der uden varsel ramte hende ugen før. Anja blev kun 50 år. Det føles stadig uvirkeligt for os alle, at Anja ikke er her mere.

Anja gjorde en forskel. Både for elever, forældre og medarbejdere på Dybkær Specialskole ved Silkeborg.

Anja kom til Dybkær Specialskole i 1991. Fra starten blev hun en nøgleperson på skolen, som var et særligt tilbud til unge udviklingshæmmede elever. Da Lemming Skole blev nedlagt som folkeskole i 1993, blev den overtaget af Århus Amt og Dybkær Specialskole. Anja så straks mulighederne i denne skole, som blev et særligt ungdomstilbud for eleverne på Dybkær Specialskole. Elever, forældre og medarbejdere har nydt godt af Anjas overskud, hendes store faglige indsigt og menneskelige kvalifikationer. Hun havde et stort hjerte for de svageste i samfundet. Anja gjorde en forskel.

Kollegerne på Dybkær Specialskole