Hans Henrik Aare

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, vi modtog meddelelsen om Hans Henriks alt for tidlige død.

Det var en smuk og vemodig afsked, vi tog med Hans Henrik for tre år siden, da han blev inspektør i Hundested. Han kunne rejse herfra og være stolt af den skole, han havde ledet siden 1978.

Hans Henrik formåede at skabe trygge rammer for alle. Lærerne vidste, at de kunne regne med deres leders opbakning. Børnene mærkede, at han ville dem det bedste - at han altid ville være deres advokat.

Skal man samle indtrykkene af Hans Henrik i ét ord, må det blive ordet respekt. Vi respekterede Hans Henrik for hans evne til at være kaptajn på skuden, for hans loyalitet, for hans professionalisme, for hans evne til den åbne og direkte dialog og for hans engagement og aldrig svigtende interesse i folkeskolens udvikling.

På Baunehøjskolen vil vi mindes en kollega, der gjorde os trygge og glade ved vores arbejdsplads.

Men vi vil også i beundring mindes hans sidste tid, hvor vi ved, at han evnede at være kaptajn for sit eget liv, selv da det ebbede ud.

Æret være Hans Henriks minde.

Kolleger og venner på Baunehøjskolen

Jyllinge