Bodil Vestergaard

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fredag den 19. januar 2001 døde vores kollega Bodil Vestergaard, 64 år. Bodil tog lærereksamen fra Ranum Statsseminarium i 1957. Hun var ansat ved Løvvangskolen i Nørresundby.

Efter mange år som lærer glædede Bodil sig til at gå på efterløn og nåede at få et par gode år med familien. Hun blev derefter syg, men formåede på trods af hård sygdom at bevare sit positive livssyn.

Bodil var meget afholdt blandt børnene. De vidste, de altid kunne regne med hende, og vidste, hvor de havde hende.

I de sidste år på skolen var det særligt de udsatte børn, der havde en stor plads i hendes hjerte. Hun havde stor varme og omsorg og kunne rumme disse børn. Hun fik dem til at føle sig værdsat, og med sit gode humør og sit rolige væsen skabte hun en god og tryg atmosfære blandt børnene. Da hun gik på efterløn, var hun meget savnet.

Bodil var en rigtig god kollega, og det var en stor glæde at arbejde sammen med hende. Hun var altid velforberedt og engageret, og hun turde vove sig ud i noget nyt. Bodil gjorde ikke noget stort nummer ud af egen indsats, men havde altid overskud til at lytte og hjælpe andre. Hun havde sin egen stilfærdige og varme væremåde, og vi kolleger satte stor pris på hende ikke bare som lærer, men også som menneske.

Vore varmeste tanker går til Leif og den øvrige familie, der har mistet et elsket og omsorgsfuldt menneske.

På vegne af Løvvangskolens lærere

Dorte Andreasen og Ulla Koman