Debat

Seidenfadenske skyklapper

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg ved ikke, om lærer Lykke Strømmens skuffelse over en lederartikel i dagbladet Politiken, der hænger folkeskolens dansklærere 1970-95 ud, skyldes, at hun har anset bladet for et demokratisk, pædagogisk velorienteret organ. Hvis dette skulle være tilfældet, må jeg sige, at det beror på en vildfarelse.

I modsætning til de andre landsdækkende aviser censurerer redaktionen i udpræget grad en demokratisk debat i læserbrevsspalterne, idet indlæg, der går imod bladets linie, så godt som aldrig optages. Det skulle ikke undre mig, om denne skyklaplignende bedreviden kan have påvirket bladets pædagogiske jugement i negativ retning?

Poul Andreasen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lynæs.

Powered by Labrador CMS