Anmeldelse

GEOS
GEOS

GEOS

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"GEOS" er et supergodt materiale, der bearbejder faget geografi yderst grundigt og tager fat i den svære overgang fra natur/teknik og hen til faget geografi. Materialet består af en grundbog, en kopimappe og en lærerresursebog. Desuden hører der en i-bog med til materialet, som giver mulighed for eksempelvis videoklip. "GEOS A" hører primært til 7. klasse, og snart kommer B og C til 8. og 9. klasse.

Fakta:

Titel: GEOS

Forfatter: Niels Kjeldsen, Ove Pedersen

ISBN: 9788702081954

Pris: 230 kroner

Sider: 144 sider

Type: Bog

Forlag: Gyldendal

Hvor man tidligere har skullet finde fagligt overblik gennem mange forskellige fagbøger, har man her nu et materiale, der samler det geografiske overblik, og det faglige bliver aldrig overfladisk og ligegyldigt, men tværtimod fastholdes faglig dybde og nærvær i tekst, billeder og illustrationer. Indholdet er opbygget og relateret til Fælles Mål 2009, således at eleverne hele tiden er fagligt udfordret, men også fastholdt på de trinmål og slutmål, man skal nå.

Grundbog A arbejder med hovedområderne: Kort, den levende jord, Danmark på overfladen, befolkningen, erhverv og vejr og klima. Der gives en fagligt sikker indsigt i områderne, samtidig arbejdes der også med anderledes vinkler i kapitlerne med temaer om brug af GPS eller om Lego i erhvervskapitlet.

Kopimappe A er fyldt med relevante og inspirerende opgaver, der ligger i forlængelse af grundbog A - lige til at kopiere og arbejde med på klassen.

Lærerresurse A er lærerens materiale, hvor alle problemstillinger fra grundbogen bearbejdes. Så skulle der opstå usikkerhed, kan sikkerheden findes her. Det er også i lærerresurse A, man kan hente inspiration til planlægning, faglig læsning og evaluering.

Husk også brug af i-bogen til materialet, der giver faglig anledning til at udvikle de digitale og interaktive muligheder. Det er meget brugervenligt og overskueligt.

"GEOS A" kan stærkt anbefales til alle, der arbejde med geografi i skolen. Det er et kvalitetsmateriale og yderst gennemført.

Powered by Labrador CMS