Uskolet

Ny rapport: Nej, der er ikke nogen, der har set din oplader

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foranlediget af en forespørgsel sendt til samtlige kolleger konkluderer en rapport tirsdag efter en kort undersøgelse, at nej, der er ikke nogen, der har fundet den oplader, du er kommet til at efterlade nede i et eller andet lokale i går eftermiddags nok mellem klokken 13 og 14.

Ingen har overblik over, hvor mange opladere der årligt glemmes i danske klasselokaler, men dømt ud fra antallet af skamfulde undskyld-spam-mails om emnet, skønnes det at løbe op i flere hundrede. Den seneste rapport medregner endda ikke de bortkomne regnbukser fra forleden eller de tre nøglebundter, der blev efterlyst i sidste uge, men henviser i øvrigt til det opslag, der hænger over køkkenvasken på lærerværelset med påmindelsen om, at "Din mor arbejder her ikke".

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS