Magt og passion

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommunikation er et vigtigt led, når man skal gøre ting anderledes og bedre. Men også spørgsmålet om magt og passion er på spil, når forskellige argumenter skal gøres synlige og prøves af.

Derfor bliver magt, passion og kommunikation centrale omdrejningspunkter på en konference, som Vision 21 afvikler i Aalborg. Her bliver begreberne belyst ud fra forskellige perspektiver.

Vi er nødt til at gå til andre mennesker med stor sensitivitet over for deres specifikke interesser. Passion bliver samtidig en måde at opretholde os selv på som en næsten grundlæggende betingelse for overlevelse og liv for både mennesker og organisationer, hedder det i oplægget.

Konferencen henvender sig til ledere og medarbejdere inden for organisationer og institutioner, der arbejder med uddannelse, forskning, erhverv og arbejdsmarked. Bag Vision 21 står Danmarks Pædagogiske Universitet i Aalborg, Videnscenter for Læreprocesser på Aalborg Universitet, Skipper Clement Seminariet og Aalborg Kommune. Der er tilmeldingsfrist til konferencen 15. februar. Læs mere på www.vision21.dk