Uskolet

Curlingmor har altså efterhånden svært ved at nå alle sin søns lektier

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mette, 41, der er curlingmor til William i 6. klasse, synes altså virkelig, der er blevet skruet op for mængden af lektier her på det seneste.

»Jeg har simpelthen svært ved at nå dem alle sammen efterhånden, det må jeg indrømme«, indrømmede curlingmoderen tirsdag eftermiddag uden for skolen over for Carolines curlingmor.

»Jeg sad også det meste af aftenen forleden«, forklarede den anden curlingmor. »Det er godt nok også svært, det nye matematik, vi har fået for«.

Curlingmødrene aftalte at tage emnet op på næste forældremøde. Hvis andre curlingforældre har det på samme måde, bør der jo gøres noget ved det, hvad i alverden tænker de lærere på, det kan da ikke være rigtigt.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.