Anmeldelse

Pigerne fra Nordsletten og rejsen til Sydhavet

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I denne tredje bog om pigerne fra Nordsletten samles alle trådene, og historier opklares. Det er en spændende historie om, hvordan den sidste af pigerne finder sine forældre. Selvfølgelig efter mange forviklinger og farefulde begivenheder. Den er underholdende, befolket af såvel onde som gode personer - og spændingen bygges godt op. Og som i de foregående er der både hekse, troldmænd og andre magiske elementer med.

Den tredje af pigerne, Sita, leder stadig efter sine forældre. Hun ved, hvor faderen sidst er set, og søger mod Sydhavet. Men den magtfulde troldmand Tango har andre planer. Sita er en nødvendig brik i hans planer om at herske over hele verden.

Bogen kan være svær at finde rundt i, hvis man læser den uden at kende de to tidligere bøger. Så må man i hvert fald leve med en mængde ubesvarede spørgsmål. En seriebog af den slags, man helst skal læse i den rigtige rækkefølge, hvis ikke noget af plottet skal forsvinde.

Til selvlæsning for de 10-13-årige, til oplæsning også for de yngre.