Anmeldelse

Sara og rideskolens musical

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mange piger interesserer sig for heste. Den interesse kan bruges til at fortælle historier om alt muligt andet, bare det er indrammet af heste. Således også her. Pigen Sara rider godt nok, og der er også heste på rideskolen, men først og fremmest foregår der ting og sager, som lige så godt kunne foregå i skolen, idrætsforeningen eller klubben!

Sara er 13 år, og hvis bare hun havde været 14 år i stedet, ville hun slet ikke være på rideskolen, denne dag hvor alting begynder. Hun ville danse flamenco sammen med ridelæreren, som er en kvinde, der kan lidt af hvert. Også omskrive Garcia Lorcas skuespil til en musical på rideskolen. Hvad sådan en så skal der? Og så udvikler tingene sig omkring indstuderingen.

Historien handler om venindeskab, intriger og sladder, forelskelse, at blive voksen, hade hinanden og elske ditto. Og de piger! Og de intriger! En gang imellem har man virkelig lyst til at sige: Så hold dog op!

Måske sætter forfatteren sig mellem to stole. For hardcore hestepiger er der måske for lidt hest, mens romanens hesteramme måske fylder for meget for de andre.

Målgruppen er 11-14 år. Anvendelse - til frilæsning.