Anmeldelse

Snemændene

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Louise på ti år er på vej hjem. Det er blevet mørkt, da hun passerer nogle snemænd, og pludselig opdager hun, at de følger efter hende. Hvad vil de? De har helt sikkert ikke gode hensigter.

Fakta:

Titel: Snemændene

Illustrator: Claus Rye Schierbeck

Pris: 159,95 kroner

Sider: 101 sider

Type: Bog

Forlag: DR Multimedie

Smager slagterens kød ikke lidt underligt? Hvorfor forsvinder alle hjemmehjælperne, når de har besøgt Ellen? Og hvad laver den døde klokker på kirkegården. Gys!

Børns fantasi fejler ikke noget, og det dokumenteres i denne bog, som Danmarks Radio udgav i oktober 2007. Der er masser af spænding og gys i børnenes fortællinger. Baggrunden er en konkurrence for 8-12-årige børn, hvortil der indkom mere end 500 gysende bidrag. De bedste er blevet samlet og udgivet, og der er masser af gys at hente i samlingens 26 historier og Claus Rye Schierbecks skræmmende illustrationer.

Frilæsning for de 8-12-årige, og som oplæsningsbog kan den måske sætte gang i andre børns fortællelyst.