Citat

Den mandlige medarbejder er midlertidigt forflyttet til Københavns Professionshøjskoles største campus, Campus Carlsberg, hvor der bl.a. er læreruddannelse.

KP-ansat har fået skriftlig advarsel efter krænkelsessag ved fredagsbar

Publiceret

Ved en fredagsbar på Københavns Professionhøjskoles campus i Sigurdsgade opdagede en kvindelig ansat pludselig, at der var stukket en mobiltelefon op over døren til den toiletbås, hun befandt sig i. Rektor Stefan Hermann oplyser til Tv2Lorry, at en mandlig ansat har erkendt, at han lagde sin mobiltelefon over skillevæggen mellem to toiletbåse, men ikke at han filmede sin kollega. Sagen er meldt til politiet, og i mellemtiden har manden fået en skriftlig advarsel, er overflyttet til Campus Carlsberg ind til sommerferien og blevet bedt om at holde sig fra sociale arrangementer. Men flere ansatte er utrygge:

"Beslutningen om at fortsætte samarbejdet med ham har vakt stor utryghed blandt vi ansatte. Viden om, at der er én iblandt os, som kan finde på at udsætte sine kollegaer for så grove krænkelser, har en meget negativ effekt på vores arbejdsfællesskab", skriver de i et åbent brev.

Tv2Lorry.dk: Københavns Professionshøjskole ramt af krænkelsessag - kollegaer oprørte over straffen