Anmeldelse

Havet

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vand er det, der er mest af på jorden, og alligevel er der så meget af det, der endnu er uudforsket. De enorme rigdomme af dyr og planter, der er fuldstændig tilpasset livet under overfladen, har altid fascineret mennesket og vil det nok også i fremtiden, hvorfor denne bog også er værd at studere nærmere. Den beskriver fint livet i og omkring havene rundt om i verden, herunder også med forklaringer på, hvordan de forskellige ting er opstået, så man derved kommer godt rundt om emnet.

Fakta:

Titel: Havet

Pris: 349,00 kroner

Sider: 512 sider

Type: Bog

Forlag: Globe

De første par hundrede sider handler blandt andet om geologien, klimaet, kyster og oceanbunden for blot at nævne nogle af de mange spændende afsnit. De næste godt og vel tre hundrede sider indeholder beskrivelser af nogle af de mange dyr, der findes dernede i dybet. Forklaringerne er gode og til at forstå for enhver og ledsages af billeder og illustrationer i rigelige mængder. Bagest findes en omfattende ordliste, hvor de sværere ord står nærmere forklaret.

Alt i alt et rigtig spændende værk, der efter min mening så absolut bør være at finde på skolebibliotekerne rundt om i landet.