Besparelser

Vi har hele tiden været bekymret for takstnedsættelser på specialskolerne og de bekymringer er ikke blevet mindre efter at have læst høringssvarene, siger det konservative byrådsmedlem i Helsingør, Gert Dyekjær.

Helsingør: Udvalg sætter stor spareplan for specialundervisningen på hold

Publiceret Senest opdateret

Samtlige høringssvar var negative, da Helsingør Kommune lagde op til at spare over 9 mio. kr. på kommunens specialskoler og specialklasser (rettet kl. 17:53, red.). På sit møde i aftes har børne- og undervisningsudvalget besluttet at aflyse planen om at nedsætte taksterne til specialområdet. I stedet har udvalget besluttet: “at der dels arbejdes løbende med at håndtere det forventede merforbrug i 2024, dels at administrationen udarbejder et forslag til, hvorledes der på udvalgets område kan findes løsninger på det forventede merforbrug i 2025 til indgåelse i budgetprocessen for 2025”, oplyser Gert Dyekjær, Konservative, på sin Facebookprofil. 

"Vi har hele tiden været bekymret for takstnedsættelser på specialskolerne og de bekymringer er ikke blevet mindre efter at have læst høringssvarene. Merforbruget går dog ikke væk af sig selv og det gør nødvendigheden for besparelser heller ikke", skriver han-