Lærer til lærer

Lærerstuderende søger interviewpersoner inden for faget idræt

Jeg søger interviewpersoner til mit bachelorprojekt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hej Mit navn er Mathias Østergaard Nielsen, og jeg er lærerstuderende på UCSYD Esbjerg på mit sidste år af uddannelsen. I forbindelse med min empiriindsamling til mit bachelorprojekt, søger jeg 4 interviewpersoner til et online interview inden for fagområdet idræt. Min tidligere aftale blev desværre aflyst, så jeg leder med lys og lygte og håber i herinde kan hjælpe. Jeg har følgende kriterier for valg af interviewpersoner.

* At du er uddannet folkeskolelærer, og er uddannet i linjefaget idræt. * At du har undervist i udskolingen i faget idræt før reformen som indtrådte i 2014. * At du efter reformens indførsel, har haft en 9. klasse til eksamen.

Hvis du kun kan sætte flueben ved 2 ud af de 3 kriterier har et evt også interesse. Hvis i synes det lyder spændende, så kontakt mig over min mail. mathias-l@live.dk, eller skriv/ring til nummeret 42799650. Så vil jeg sende jeg et introbrev, og kontakte jer med henblik på planlægning og evt spørgsmål. Alt indsamlet empiri på baggrund af interviews vil være anonymt

Jeg håber jeg hører fra jer, og hvis i har opfølgende spørgsmål så kontakt mig gerne.

De bedste hilsner. En håbefuld lærerstuderende, og en mulig fremtidig kollega

Powered by Labrador CMS