Lærerens Dag: Stilekonkurrence om den gode lærer

I anledning af Lærerens Dag den 5. oktober udskriver Lærerstuderendes Landskreds en konkurrence blandt alle 5., 6. og 7. klasser. Klassen skal aflevere en stil, helst suppleret med lyd og billeder, som fortæller om vigtigheden af den gode lærer.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Debatten i medierne og på politisk plan drejer sig ofte om, hvad alle andre end eleverne mener, at en dygtig lærer skal kunne", hedder det i konkurrencebeskrivelsen fra de lærerstuderende.

Klasserne skal fortælle om, hvad eleverne mener skaber den gode lærer og/eller den perfekte undervisningssituation. Vinderhistorierne vil senere blive offentliggjort på www.laererdag.dk og på LL's hjemmeside www.llnet.dk

Førstepræmien i konkurrencen er tur til den nye Danfoss science- og oplevelsespark på Als med indgang, guide og frokost. Andenpræmien er en tur på Experimentarium i Hellerup inklusive deltagelse i et chokoladeværksted.

Læs mere

LLnet

LærerensDag

Konkurrencebetingelserne (pdf)