Giv et æble-skulderklap på Facebook

På Lærerens Dag 5. oktober bliver der sat fokus på den vigtige rolle lærere har i Danmark og resten af verden. Ved at sætte et æble-badge på din Facebook-profil kan du være med til at markere dagen, hvor lærere får et skulderklap for deres indsats i klasselokalerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærerens Dag er en international dag, som skal markere lærernes afgørende rolle i forhold til at sikre, at alle børn har ret til en uddannelse. I Danmark foregår det blandt andet ved at elever fejrer dagen ved at lave kage eller skrive postkorthilsner til lærerne. Også skoleledere kan give et kollegialt skulderklap ved at købe en æblenål til lærerene som et symbol på anerkendelse. Nålen forestiller et lille rødt æble og overskuddet fra salget går til et IBIS-projekt, der er med til at uddanne lærere i Bolivia.

Det er IBIS og Danmarks Lærerforening, der står bag kampagnen Lærerens Dag i Danmark. På Folkeskolens Facebook-side eller via boksen herunder kan du sætte et 'Støt Lærernes dag-badge' på din facebookprofil eller sende det til lærere du har lyst til at rose.

Læs mere