Omkring halvdelen af klasselokalerne rundt omkring i landet overskrider grænseværdier for især CO2, viser målinger foretaget af DTU. Derudover har en tredjedel af landets skoler fået påbud fra Arbejdstilsynet pga. problemer med indeklimaet i store dele af undervisningstiden, skriver Realdania.

Kommuner kan søge støtte til at lave en plan til at forbedre skolernes indeklima

Realdania vil hjælpe kommuner med at løfte skolernes indeklima. Indtil 11. marts har landets kommuner mulighed for at søge 400.000 kr. i støtte fra Realdania til udvikling af en strategisk plan for kommunens arbejde med indeklimaet. Det skriver Realdania i en pressemeddelelse. Planen skal klarlægge, hvordan kommunen vil arbejde på at løse udfordringer med indeklimaet på kommunens skoler. 12 pilotkommuner har indtil videre med støtte fra Realdania lavet en strategisk plan for, hvordan indeklimaet skal forbedres på de lokale skoler.

Gratis hjælp til at forbedre skolers indeklima

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

https://realdania.dk/nyheder/2022/01/raldania-vil-hjaelpe-flere-kommuner-med-at-loefte-indeklimaet-i-skolerne