De nordjyske lærere var onsdag til 'lockin', som var arrangeret for at give dem gejst og fællesskab. Klik på tallene for at se flere billeder

Højt humør ved lockin i Hjørring

På trods af lockout var der smil og sammenhold ved onsdagens lockin i vendelboernes hovedstad. Med videohilsen fra Bondo og underholdning på scenen fik lærerne fornyet energi til lockouten.

Publiceret
Formand Lars Busk byder velkommen til lærerne fra kreds 159
FTR Gitte Lilholt interviewes at TV2 Nord
Menneskemængden var stor foran Vendiahallen
Lærere fra kreds 159 strømmede til Vendiahallen
Teknikken var på plads og i orden ved Lockin
De limegrønne trøjer dominerede billedet ved Lockin

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter en indmarch fra samlingssteder rundt omkring i byen mødtes praktisk taget alle lærere fra kommunerne Læsø, Frederikshavn og Hjørring onsdag eftermiddag til et par timers såkaldt lockin i Vendiahallen.

"Arrangementet er med til at holde humøret højt, samtidig med at vi hylder fællesskabet", fortalte fællestillidsrepræsentant Gitte Lilholt, som repræsenterer medlemmerne hos Lærerkreds Nord i Hjørring Kommune. 

"Lærerne er rigtig meget påvirket af lockouten og KL's retorik, så derfor er der vigtigt, at vi i kredsstyrelsen giver dem en oplevelse", sagde hun og fortsatte. "Ude på skolerne har de knoklet med masser af aktiviteter. Samtidig er det vigtigt med et arrangement for hele Lærerkreds Nord, både for tjenestemænd, lockoutede lærere og de skoler, der er fritaget. Desuden er de frie skoler og efterskoler i vores kommune inviteret".

I dagens anledning var der sørget for særtog fra Frederikshavn, som undervejs til Hjørring samlede lærere op i Kvissel og Sindal. Dermed blev arrangementet også en slags opvarmning til den landsdækkende demonstration, som de fleste af de tilstedeværende torsdag tilslutter sig i København.

Videohilsen fra Bondo

Videohilsen fra Bondo

Indenfor i den store hal fyldte de mange lærere i deres karakteristiske limegrønne trøjer mindre end udenfor, men klapsalverne efter kredsformand Lars Busks veloplagte velkomst vidnede alligevel om, hvor mange der var pakket sammen på især langsidernes lægter.

Efter velkomsten sørgede den velfungerende teknik for, at de mange fremmødte på en storskærm fik leveret et videoindslag, hvor formand Anders Bondo Christensen sendte en personlig hilsen med peptalk og varm tak til medlemmerne i Lærerkreds Nord.

Underholdningen blev med højt humør og humor varetaget af musikeren og sangskriveren Per Worm, som vandt DM i Comedy Slam 2011, samt bandet Mikael K & Klondyke. Alle fremmødte så da også i den grad ud til at nyde samværet og sammenholdet.

Powered by Labrador CMS