Ny journalistpraktikant på redaktionen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Andreas Gram Friedrichsen, 30 år, er ny praktikant hos Folkeskolen. Her får redaktionen en praktikant med et indgående kendskab til folkeskolen. Andreas Gram Friedrichsen er nemlig uddannet lærer, og han har undervist på to folkeskoler, inden journalistikken vandt hans interesse, og han valgte at begynde på en kandidat i journalistik på Syddansk Universitet, SDU.

"Jeg elskede at være lærer, og jeg har nærmest - siden jeg kan huske - været meget interesseret i skolepolitik, pædagogik og dannelse, som har været populære emner over spisebordet. Derfor glæder jeg mig enormt til at få mulighed for at dykke ned i netop de emner journalistisk", siger Andreas Gram Friedrichsen.

Som lærer har Andreas Gram Friedrichsen blandt andet undervist unge flygtninge i dansk som andetsprog. Ved siden af journalistikken og lærerfaget har Andreas Gram Friedrichsen desuden arbejdet som musiker.

Powered by Labrador CMS