Debat

Kredsstyrelsen i Esbjerg Lærerforening bakker op om Morten Refskov

Selvom det blæser meget på Vestkysten, så står vi fast. Vi gik med Morten Refskov til næstformandsvalget, selvom det indirekte var et formandsvalg og denne gang, hvor det er et regulært formandsvalg, går vi igen med Morten.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Morten er en visionær kandidat med både sans for detaljen og helheden.

Morten tør gå forrest, men han kender til vigtigheden af at inddrage medlemmerne, og da et flertal af medlemmerne i Esbjerg og på Fanø valgte at stemme nej til A20, vægter vi dette ekstra højt.

Morten er det friske pust, som vores forening har brug for, hvis vi skal geare os til fremtiden.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Morten har ordet i sin magt såvel skriftligt som mundtligt, og han vil i medierne altid komme til at stå skarpt med hurtig refleksion samt korte og præcise udmeldinger, når det er påkrævet.

Morten har erfaringen som formand i Ballerup, og selv om denne post ikke lige umiddelbart er overførbar til en formandspost i DLF, så er vi sikre på, at Morten har udviklingspotentialet, så han kan blive den styrmand, der favner hele Danmarks Lærerforening, sætter sejl og kan danne gode og nødvendige relationer til alle interessenter i og omkring folkeskolen.

Vi tror på, at Morten også internt i foreningen kan blive den samlende kraft, som er i stand til at motivere og aktivere den enorme fælles intelligens og styrke, vores forening rummer – til gavn for vores medlemmer.

Morten tror på folkeskolen, og han kæmper for folkeskolen. Han har den integritet, vilje, viden, seriøsitet og ydmyghed, der skal kendertegne en formand for Danmarks Lærerforening – I kreds 100 støtter kredsstyrelsen op om Morten Refskov