Debat

Sænk kontingentet for pensionister

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er pensioneret som overenskomstansat og har derfor modtaget et brev fra DLF om, at jeg ikke, som tjenestemændene, kan trække mit kontingent fra på selvangivelsen. Sådan er loven, og det må jeg rette mig efter.

I brevet fra DLF står der, at de fejlagtigt har indberettet mit kontingent i 2012, og at jeg derfor vil modtage en ny årsopgørelse, hvor fradraget ikke mere eksisterer.

Et eller andet sted i mit stille sind synes jeg, at det er spild af arbejdstid, papir og porto for DLF og skattevæsenet at ændre så lille et beløb med tilbagevirkende kraft.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Når nu vi overenskomstansatte pensionister ikke kan trække kontingent fra, og hvis DLF på sigt vil beholde sine pensionister, synes jeg, det vil være på sin plads at sænke vores kontingent, så det bliver som tjenestemændenes efter skattefradrag. Der vil jo i den nærmeste fremtid komme flere overenskomstansatte pensionister, og de skal helst blive i foreningen.

Powered by Labrador CMS