Debat

Vi står over for endnu 
et valg

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er valg til DLF' hovedstyrelse, og det er vigtigt, at vi søger indflydelse.

Derfor skal vi gøre brug af vores demokratiske ret til at få medindflydelse på, hvilke kandidater der skal være med til at udforme den danske folkeskole.

Som børnehaveklasseledere er vi starten på elevernes og forældrenes møde med folkeskolen. Et møde, som skal sikre den gode skolestart og i den anden ende være med til at sikre, at 95 procent af en årgang kommer i gang med en ungdomsuddannelse.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er store mål at sætte sig, når vi taler om skolestarten, men erfaringen viser, at der, hvor både forældre og børn har haft en god start i mødet med skolen, får det en positiv indflydelse på det videre skoleforløb. Det gælder både for elevernes faglige kompetencer og for det faglige udbytte.

Derfor er det vigtigt, at vi fortsat har en børnehaveklasseleder i hovedstyrelsen, som kan være med til at sætte skolegangen på dagsordenen og sikre helheden i folkeskolen.

Som Børnehaveklasseforeningens hovedstyrelse er vi ikke i tvivl om, at Ulla Koch Sørensen er den rette til at varetage denne opgave. Ulla har med sine mange års erfaring som børnehaveklasseleder og tillidsmand - og ikke mindst gennem de opgaver og hverv, som Ulla har varetaget gennem de fire år, hun har siddet i DLF's hovedstyrelse - fået opbygget en erfaring, som gør hende kvalificeret til at sikre helheden.

Ulla har ud over sin faglighed sit gode humør og humor, der også bør være en del af helheden, så derfor skal du inden 6. december logge på www.dlf.org, hvor du guides videre til at sætte et X ved Ulla Koch Sørensen - så er du med til at sikre helheden i den danske folkeskole.