Debat

Stem Rikke Gierahn i Hovedstyrelsen!

Hvorfor skal du stemme på Rikke?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rikke er en stærk stemme for arbejdsmiljøet og lærerfaget som profession

Rikke har erfaring og fokus på mangfoldighed og dannelse i folkeskolen.

Rikke forholder sig nuanceret, kritisk og konstruktivt til vigtige fagpolitiske spørgsmål som arbejdstid, løn og pension, skolereformen og inklusion.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Rikke vil arbejde målrettet og gøre en forskel for lærernes hverdag

Derfor skal du stemme  på Rikke d. 19. november.

Selv kender jeg Rikke som en skarp og kompetent lærer på mange felter - kombineret med store evner for forhandling og dialog. Hendes spidskompetencer ligger afgjort indenfor arbejdsmiljø, undervisning af flersprogede og inklusion. Serveret i en smuk og humoristisk indpakning og med et glad, omsorgsfuldt og overskudsagtigt sind.

Rikke vil afgjort gøre en forskel i Hovedstyrelsen, hvor skaderne efter skolereformen og Lov 406 stadig er meget mærkbare, men hvor eneste farbare vej nu er dialogen. Arbejdsmiljøet på den enkelte skole er mange steder væsentligt forringet. Hér vil Rikkes mangeårige erfaring og løsningsorienterede indstilling være værdifuld i det arbejde, der ligger fremover i Hovedstyrelsen.

Jeg kan derfor varmt anbefale dig at stemme på Rikke til Hovedstyrelsesvalget.

På Facebook har jeg oprettet en støttegruppe ”Stem Rikke i Hovedstyrelsen”, hvor du er meget velkommen som medlem, ligesom du kan følge Rikke på hendes egen FB-side og på Twitter .@RikkeGierahn.

Prøv også #dlfvalg #stempårikke #stemrikkeihovedstyrelsen