Redaktionen er sendt hjem. Men vi arbejder stadig, lyder det i denne hilsen fra redaktøren på hjemmekontoret.
Redaktionen er sendt hjem. Men vi arbejder stadig, lyder det i denne hilsen fra redaktøren på hjemmekontoret.

På trods af hjemmearbejde og corona - Folkeskolen udkommer som planlagt

Som så mange andre arbejdspladser, har fagbladet Folkeskolen lukket kontoret, og medarbejderne arbejder hjemmefra. Men vi er på arbejde, og folkeskolen.dk videreformidler fortsat al den inspiration og alle de tanker, I gerne vil dele.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bærbare computere, mobiler, Skype, Messenger og mails er helt normale arbejdsredskaber for journalisterne. Det betyder, at selv om vi alle nu ligesom lærerne sidder hjemme, kan vi producere Folkeskolen på både papir og net - og det knokler vi for at gøre.                           

I disse mærkelige corona-tider vil mange artikler naturligt nok handle om, hvordan man tackler lige præcis denne situation.

Vi samler tips til at gennemføre god hjemmeundervisning. Vores faglige rådgivere har allerede delt ud af deres store faglige viden og lagt links og opgaver ud til mange af folkeskolens fag.

Rigtig mange forlag har også gjort store dele af deres digitale materiale gratis, så det kan bruges af eleverne hjemmefra. Vi kan se på læsertallene, at der er stor efterspørgsel efter artikler med ideer til god online-undervisning.

Lærerne - I -  sidder hjemme og læser med - og det er tydeligt, at I holder jer skarpt opdateret på mulighederne og hvordan andre gør.

Vi følger også med i alle nye regler, som ministeriet melder ud og forsøger at få dem oversat til skole-hverdagen. Hvad nu, hvis det trækker ud i nærheden af eksamen?

Til gengæld har vi naturligt nok været nødt til at droppe artikler, som handler om skoleudvikling og som kræver, at man tager på besøg på en skole eller deltager i konferencer, som ikke bliver gennemført. Dog prøver vi også nu at få et mix i det kommende blad (udkommer 26. marts), hvor der også er emner, som ikke handler om sygdom og corona.

Så send gerne tips og inspiration - og læg selv indlæg på folkeskolen.dk til glæde for dine kolleger.

Powered by Labrador CMS