'Uanset hvilken kommunal skolepolitik, udviklingsplan eller arbejdstidsforståelse, der er gældende i den enkelte kommune, ved vi fra forskning og erfaringer, at visioner skabt sammen og omsat til konkrete handlinger og rammer, giver de bedste resultater for elever og medarbejdere', siger formand for Århus Lærerforening Jesper Skorstengaard i pressemeddelelsen.
"Uanset hvilken kommunal skolepolitik, udviklingsplan eller arbejdstidsforståelse, der er gældende i den enkelte kommune, ved vi fra forskning og erfaringer, at visioner skabt sammen og omsat til konkrete handlinger og rammer, giver de bedste resultater for elever og medarbejdere", siger formand for Århus Lærerforening Jesper Skorstengaard i pressemeddelelsen.

Fem lærerkredse holder konference om Ny Start

Tillidsrepræsentatnter, skoleledere, politikere og embedsfolk fra Greve, Gladsaxe, Gribskov, Ringkøbing-Skjern og Aarhus er i dag samlet for at tale om alt fra skoleårets organisering til samarbejdet mellem tillidsrepræsentanter og skoleledelse. Formålet er at sætte handling bag intentionerne, som KL og Danmarks Lærerforening aftalte ved overenskomstforhandlingerne i 2018 – også kaldet Ny Start, skriver Aarhus Lærerforening.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

aalf.dk: "Klar, parat, Ny Start"

Powered by Labrador CMS