Aarhus-formand stopper efter otte år

Århus Lærerforenings formand har netop meddelt, at han ikke genopstiller ved foreningens generalforsamling den 11. februar. Opdateret 15/1 med ny formandskandidat.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er nu helt sikkert, at lærerne i Aarhus skal have en ny kredsformand. Formand for Århus Lærerforening Jesper Skorstengaard har valgt ikke at genopstille ved foreningens virtuelle generalforsamling den 11. februar.

Det skriver Århus Lærerforening på sin hjemmeside.

"Jeg har brugt lang tid på at tænke over min egen fremtid. Lysten til at kæmpe for medlemmernes arbejdsvilkår er stadig stor, og selv om det kan lyde mærkeligt, så er det lige netop nu, jeg skal stoppe, mens jeg har engagementet og energien, siger han om sin beslutning", siger han.

Jesper Skorstengaard siger dermed stop efter otte år på posten.

"Jeg har viet en stor del af mit liv til politisk arbejde for Århus Lærerforenings mange medlemmer, og de sidste otte år har jeg endda fået lov til at stå i spidsen. Uanset hvilken arena jeg har været i, har jeg hver gang mødt op med rank ryg, fordi jeg repræsenterede verdens dygtigste lærere, børnehaveklasseledere og medlemmer i og omkring folkeskolen", lyder der fra Jesper Skorstengaard.

Med dagens melding er Katrine Vinther Nielsen pt den eneste kandidat til posten som kredsens næste formand.

Opdateret 15/1 kl. 12:43, red.: Efter offentliggørelsen af denne artikel har næstformand i Århus Lærerforening Dorthe Ryom Fisker meddelt, at hun også stiller op til formandsvalget.

Udover valg til formand er der også valg til næstformand og de 10 styrelsesposter i Århus Lærerforening.

Læs mere

Læs nyheden fra Århus Lærerforening

Powered by Labrador CMS