Læreruddannelsen
0   14

Nu har lærerstuderende deres eget faglige netværk på folkeskolen.dk

Fra i dag har lærerstuderende deres helt eget faglige netværk på folkeskolen.dk. Her vil der komme artikler om livet som lærerstuderende. Del dine erfaringer og læs om andre lærerstuderendes tanker og erfaring.

Hvordan er det at starte på lærerstudiet? Hvornår begynder man at se sig selv som lærer? Hvorfor vil man egentlig være lærer? Og hvordan var første møde med eleverne første gang, man var i praktik?

Spørgsmålene er mange, og svarerne er uden tvivl lige så talrige.

Folkeskolen.dk opretter fra i dag et netværk til de studerende på landets læreruddannelser. På netværket vil der fremover komme artikler om livet som lærerstuderende.

Det nye netværk er startet i samarbejde med de lærerstuderendes organisation Lærerstuderendes Landskreds, som også har en blog på netværket.

Artiklen fortsætter under banneret

Er du selv lærerstuderende, har du også mulighed for at skrive indlæg om dine overvejelser, bekymringer, glæder og observationer som kommende lærer.

Folkeskolen.dk følger i forvejen udviklingen med læreruddannelsen tæt, som er en af landets mest debatterede uddannelser. Redaktionen har således igennem tiden skrevet over 2.000 artikler om lærerstudiet.

Samtidig går uddannelsen en spændende fremtid i møde, hvor en kommission for mindre end en måned siden er blevet sat til at undersøge, hvordan uddannelsen kan styrkes. Men fremover vil redaktionen også interesse sig mere for, hvad det vil sige at være studerende på lærerstudiet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra netværket i den grå boks eller via din profilside - så kan du vælge mellem at få en mail leveret til din indbakke hver dag (når der er nyt) eller hver anden uge med alle nye artikler og indlæg.


Skriv til redaktionen

Folkeskolen.dk har i flere år satset på at komme så tæt på lærernes hverdag som muligt ved at oprette faglige netværk for alle fag. De seneste år er der sket et boom i både antallet af indhold og læsere på fagenes undersider på folkeskolen.dk, de faglige netværk, så næsten hver anden lærer i dag finder faglig inspiration på siderne.

Vær med til at gøre det nye netværk til de studerende så fedt og relevant for dig og dine medstuderende som muligt ved selv at byde ind med indlæg, og kommentér meget gerne på artiklerne på siden og andres indlæg. Det er igennem dialog, at vi alle bliver klogere, og du vil opleve, at du helt sikkert ikke er den eneste, der går med nogle af de samme tanker som dig.

Kunne du tænke dig at få en blog på det nye netværk, bedes du skrive til journalist Sebastian Bjerril på bje@folkeskolen.dk. Det kan også være, at du har ris, ros eller tips til ideer til fremtidige artikler. Vi hører altid meget gerne fra dig.

Det nye netværk for lærerstuderende bliver finansieret af en udviklingspulje i Danmarks Lærerforening. Pengene dækker redaktionelle artikler, webudvikling og markedsføring af de nye netværk, og indholdet redigeres efter samme armlængdeprincipper, som resten af folkeskolen.dk - og er altså ikke udtryk for hverken Danmarks Lærerforenings eller Lærerstuderendes Landskreds holdninger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
260 andre er allerede tilmeldt