Nu har lærerstuderende deres eget faglige netværk på folkeskolen.dk

Fra i dag har lærerstuderende deres helt eget faglige netværk på folkeskolen.dk. Her vil der komme artikler om livet som lærerstuderende. Del dine erfaringer og læs om andre lærerstuderendes tanker og erfaring.

Publiceret

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra netværket i den grå boks eller viadin profilside - så kan du vælge mellem at få en mail leveret tildin indbakke hver dag (når der er nyt) eller hver anden uge medalle nye artikler og indlæg.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvordan er det at starte på lærerstudiet? Hvornår begynder man at se sig selv som lærer? Hvorfor vil man egentlig være lærer? Og hvordan var første møde med eleverne første gang, man var i praktik?

Spørgsmålene er mange, og svarerne er uden tvivl lige så talrige.

Folkeskolen.dk opretter fra i dag et netværk til de studerende på landets læreruddannelser. På netværket vil der fremover komme artikler om livet som lærerstuderende.

Det faglige netværk for Lærerstuderende

Det nye netværk er startet i samarbejde med de lærerstuderendes organisation Lærerstuderendes Landskreds, som også har en blog på netværket.

Er du selv lærerstuderende, har du også mulighed for at skrive indlæg om dine overvejelser, bekymringer, glæder og observationer som kommende lærer.

Folkeskolen.dk følger i forvejen udviklingen med læreruddannelsen tæt, som er en af landets mest debatterede uddannelser. Redaktionen har således igennem tiden skrevet over 2.000 artikler om lærerstudiet.

Samtidig går uddannelsen en spændende fremtid i møde, hvor en kommission for mindre end en måned siden er blevet sat til at undersøge, hvordan uddannelsen kan styrkes. Men fremover vil redaktionen også interesse sig mere for, hvad det vil sige at være studerende på lærerstudiet.

Skriv til redaktionen

Folkeskolen.dk har i flere år satset på at komme så tæt på lærernes hverdag som muligt ved at oprette faglige netværk for alle fag. De seneste år er der sket et boom i både antallet af indhold og læsere på fagenes undersider på folkeskolen.dk, de faglige netværk, så næsten hver anden lærer i dag finder faglig inspiration på siderne.

Lærerstuderendes Landskreds' blog: Fremtidens superlærere

Vær med til at gøre det nye netværk til de studerende så fedt og relevant for dig og dine medstuderende som muligt ved selv at byde ind med indlæg, og kommentér meget gerne på artiklerne på siden og andres indlæg. Det er igennem dialog, at vi alle bliver klogere, og du vil opleve, at du helt sikkert ikke er den eneste, der går med nogle af de samme tanker som dig.

Kunne du tænke dig at få en blog på det nye netværk, bedes du skrive til journalist Sebastian Bjerril på bje@folkeskolen.dk. Det kan også være, at du har ris, ros eller tips til ideer til fremtidige artikler. Vi hører altid meget gerne fra dig.

Det nye netværk for lærerstuderende bliver finansieret af en udviklingspulje i Danmarks Lærerforening. Pengene dækker redaktionelle artikler, webudvikling og markedsføring af de nye netværk, og indholdet redigeres efter samme armlængdeprincipper, som resten af folkeskolen.dk - og er altså ikke udtryk for hverken Danmarks Lærerforenings eller Lærerstuderendes Landskreds holdninger.

Powered by Labrador CMS