BLOG Fremtidens superlærere

SKRIBENTER

Abonner på nyt om Fremtidens superlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   8

Et pædagogisk blik på #BlackLivesMatter og #Levogladleve

Hvis vi skal gøre op med den splittelse, som fordomme, frygt og uvidenhed skaber i dag, skal vi gøre det i folkeskolen. Det gør vi bedst med normkritisk didaktik og pædagogik.

2   27

Kære uddannelsesledere: Tag den rigtige beslutning om eksaminerne

Vi kæmper i Lærerstuderendes Landskreds for en hurtig og positiv afklaring ift. afholdelse af eksaminerne på læreruddannelsen. Vi har drøftet sagen med censorerne på læreruddannelsen og har på den baggrund udsendt nedenstående mail i går fredag sammen med censorformand på læreruddannelsen Hans Krab Koed til alle uddannelsesledere på alle professionshøjskolerne. I mailen opfordrer vi uddannelseslederne til at gøre brug af ministeriets nye rammer og gøre alle eksaminer på læreruddannelsen fysiske fra d. 8. juni.

0   48

Jeg vil være lærer – ikke effektiv læringsrobot

Vi skal i højere grad uddanne til den skole vi drømmer om, i stedet for den skole vi har i dag. Det kræver, at vi uddanner lærere i stedet for effektive, omstillingsparate og robuste læringsrobotter. For børnenes, professionens og folkeskolens skyld.

0   32

Hvorfor er det vigtigt, at LL er med til Prideparader?

Lærerstuderendes Landskreds har i år været med til Pride i Aarhus og Aalborg, og ser frem til at deltage i Copenhagen Pride. Men hvorfor er det overhovedet relevant for LL at være med til Pride?

0   12

LL’s analyse: Et vigtigt opgør med den kulsorte uddannelsespolitik

I nat fremlagde Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten deres fælles forståelse “Retfærdig retning for Danmark”. En fælles forståelse, som giver os et opgør med den kulsorte uddannelsespolitik. Og tak for det!

0   10

Vi er superlærere

Hvis vi vil have den allerbedste læreruddannelse, så må vi lytte til de lærerstuderende og deres undervisere.

0   14

Ungdommen har sejret ad helvede til!

Ungdommen og uddannelse har været højt på valgkampens dagsorden. Vi presset politikerne. Vi har fået løfter. Vi har sejret ad helvede til!

0   5

Vores uddannelse vores valg

Lærerstuderendes Landskreds kæmper sammen med Elev- og StudenterBevægelsen og Fagbevægelsens Ungdom for at sætte uddannelse på dasordenen under valget.

4   15

Forringelse af praktikken i Aalborg

Det seneste år er der sket mange ændringer i de lærerstuderendes praktik i Aalborg. Noget er godt, men det er helt kritisabelt, at man nu ikke kan komme i enkeltmandspraktik i kommunen.

1   26

Fremtidens superlærere er folkeskolens råstof

Vi lærerstuderende er fremtidens superlærere. Det er os, der er med til at definere og udvikle lærerprofessionen. For vi ved, hvad der virker på læreruddannelsen. Vi ved, hvad der skaber fremtidens superlærere.

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
355 andre er allerede tilmeldt