BLOG Fremtidens superlærere

SKRIBENTER

Abonner på nyt om Fremtidens superlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   29

Hvorfor er det vigtigt, at LL er med til Prideparader?

Lærerstuderendes Landskreds har i år været med til Pride i Aarhus og Aalborg, og ser frem til at deltage i Copenhagen Pride. Men hvorfor er det overhovedet relevant for LL at være med til Pride?

0   10

LL’s analyse: Et vigtigt opgør med den kulsorte uddannelsespolitik

I nat fremlagde Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten deres fælles forståelse “Retfærdig retning for Danmark”. En fælles forståelse, som giver os et opgør med den kulsorte uddannelsespolitik. Og tak for det!

0   9

Vi er superlærere

Hvis vi vil have den allerbedste læreruddannelse, så må vi lytte til de lærerstuderende og deres undervisere.

0   14

Ungdommen har sejret ad helvede til!

Ungdommen og uddannelse har været højt på valgkampens dagsorden. Vi presset politikerne. Vi har fået løfter. Vi har sejret ad helvede til!

0   5

Vores uddannelse vores valg

Lærerstuderendes Landskreds kæmper sammen med Elev- og StudenterBevægelsen og Fagbevægelsens Ungdom for at sætte uddannelse på dasordenen under valget.

4   15

Forringelse af praktikken i Aalborg

Det seneste år er der sket mange ændringer i de lærerstuderendes praktik i Aalborg. Noget er godt, men det er helt kritisabelt, at man nu ikke kan komme i enkeltmandspraktik i kommunen.

1   24

Fremtidens superlærere er folkeskolens råstof

Vi lærerstuderende er fremtidens superlærere. Det er os, der er med til at definere og udvikle lærerprofessionen. For vi ved, hvad der virker på læreruddannelsen. Vi ved, hvad der skaber fremtidens superlærere.

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
123 andre er allerede tilmeldt