Intet retligt efterspil om læk fra Forligsen

Hverken KL's topforhandler Michael Ziegler eller den tidligere FOA-formand Dennis Kristensen bliver sigtet for at have brudt tavshedspligten under forårets langvarige forhandlinger i Forligsinstitutionen, fortæller Dennis Kristensen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

OK-forhandlere politianmeldt for at bryde tavshedspligten i Forligsen

En borger politianmeldte de to efter forhandlingerne, hvor flere medier bragte detaljer fra forhandlingerne, som ellers er belagt med tavshedspligt.

"Nu har statsadvokaten så meddelt, at efterforskningen i dag stoppes, fordi 'der ikke er en rimelig formodning om, at De har begået noget strafbart', skriver Dennis Kristensen på Facebook og fortæller, at Michael Ziegler har fået et tilsvarende brev. 

"Med andre ord, så har vi nu papir på, at vi er pæne og lovlydige borgere - i det mindste i forhold til tavshedspligten. :-) Og Michael Ziegler slipper for at dele celle med mig og være tvangsindlagt til at høre mit lange foredrag om, hvad der skal ændres ved Den Danske Model for at opnå en rimelig magtbalance i den offentlige sektor mellem arbejdsgivere og lønmodtagere".