Anne Vang sammen med daværende undervisningsminister Christine Antorini, da hun var børne- og ungeborgmester i København.

Anne Vang stiller op som ny formand for skolecheferne

Tidligere borgmester i København Anne Vang Rasmussen stiller, som den eneste, op til formandsposten i Børne- og Kulturforeningen, når der er valg i morgen fredag.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidligere socialdemokratisk medlem af Københavns Borgerrepræsentation og børne- og ungeborgmester Anne Vang Rasmussen stiller op som formand i Børne- og Kulturforeningen. Hun er direktør i Ballerup Kommune med ansvar for børn, unge og kultur.

Den tidligere formand Jan Henriksen gik af i foråret, efter at han blev fritstillet som børn- og ungedirektør i Middelfart Kommune, og foreningens næstformand Ane Stallknecht har derfor været formand siden da. Hun genopstiller til bestyrelsen, men ikke til formandsposten.