Billedkunst
0   5

Billedkunstforening: Ærgerligt at H&D rangeres højere end de andre praktisk-musiske fag

Aftalen om at sikre eleverne minimum ét praktisk-musik fag i 7. og 8. klasse er et stort fremskridt. Men det ærgrer formand for Danmarks Billedkunstlærere Lykke Andersen, at aftalen kun sikrer, at skolerne tilbyder håndværk og design og ikke nødvendigvis de øvrige tre praktisk-musiske fag. "Ved at skelne mellem kan- og skal- valgfag har man også skabt en rangering af valgfagene, som vi helst havde været foruden", skriver hun i et længere indlæg på skoleliv.dk. Lykke Andersen skriver også, at den nye aftale bør føre til, at der bliver indført en afgangsprøve og elevplaner i billedkunst.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.772 andre er allerede tilmeldt