36 skoler har allerede en stemmeprocent på 100

Stemmeprocenten til valget om lærernes overenskomst stiger minut for minut i disse dage. Der allerede 36 arbejdspladser, hvor samtlige undervisere har stemt. Se på kortet hvor høj procenten er på din skole - eller på naboskolen.

Publiceret

Her er de 36 arbejdspladser, hvoralle har stemt

Ravsted skole

Ellidshøj skole

Grindsted skole

Hospitalsundervisningen

Nøvling skole

Sebber skole

Tylstrup skole

Borris skole

Nørre Vium - Troldhede Skole

Rækker Mølle skolen

UU-Haderslev

10. klassecenter Vesthimmerland

UU Vesthimmerland

Skovvejens Skole,

afdeling Knabstrup

Bakkeskolen

Gåsetårnskolen, Marienbergaf-

delingen

Midtskolen, Møllevangafdelingen

Skolen Ved Skoven

Gjøl Skole

Skovsgaard Tranum Skole

Nordskolen, afd. Odden

Stokkebækskolen afd. Hesselager

Hjernecenter Randers

Hvinningdalskolen Trivselscenter

Resenbro Skole

Trekløverskolen - Sjørslev

Ti'eren, Skive Kommune

Nybøl skole

UU Sønderborg

Campus 10

Janderup skole

Føvling Skole

Gelsted Skole

Halgård skole

Klinkby skole

UU-Viborg

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den generelle stemmeprocent er her tirsdag morgen, hvor der er fem dage tilbage af afstemningen, oppe på 53. Og nogle steder har samtlige medarbejdere allerede stemt. De fleste af de 36 arbejdspladser, som har nået 100 procent, er mindre steder med fem-ti ansatte. Gjøl skole i Jammerbugt Kommune er en af de skoler. Ifølge tillidsrpræsentant Jan Dietlev Jensen plejer Gjøl Skole at opnå en stemmeprocent på 100 forholdsvis hurtigt ved afstemninger, da der kun er ansat syv lærere. 

"Vi har sagt til lærerne, at de skal huske at stemme, ellers har vi ikke gjort noget særligt", siger han. 

Tillidsrepræsentanten tror, at lærerne har hældt til et ja, fordi de er bange for konsekvenserne ved et nej. 

"Jeg tror, at de fleste har stemt ja, fordi de ikke kan overskue konsekvenserne ved et nej. Hvad sker der, hvis der bliver konflikt?Hvordan bliver lovindgrebet? Nu ved man i det mindste, hvad man går ind til", siger tillidsrepræsentanten. 

Der er også et par større skoler, der nået op på 100 procent. Fx Midtskolen, Møllevangafdelingen i Faxe Kommune med 27 ansatte, Skovsgaard Tranum Skole i Brovst med 28 ansatte eller Halgaard Skole i Holstebro med 29 ansatte.

I den anden ende af skalaen er der fortsat 16 arbejdspladser, hvor ikke en eneste af medarbejderne har været inde og afgive deres stemme. Her er der også tale om små steder.

 Se stemmeprocenten på din skole ved at klikke dig ind på din kreds på kortet. Kortet er baseret på stemmeprocenten den 29. maj kl 11.50.