0   183

Vind abc-cd’er og -plakater

»28 skal der stå«. Sådan slutter den gamle abc-sang. Men faktisk er der jo 29 bogstaver, når man tæller W med! Det har Claus Madsen rettet op på med cd'en »Abc med W - og andre lærerige sange«, som er udkommet på Ricma Music. »Ni-og-tyve skal der stå«, slutter den nye abc-sang, som er indspillet i to versioner. Én med den nye tekst og en pædagogisk digt med-version, hvor eleverne skal finde på tekster til hvert bogstav.

Hos firmaet Den Intelligente Krop har Hans Færch-Jensen kreeret en abc-plakat - også med 29 bogstaver, der hver forklares med fem-ti tegninger, som alle begynder med bogstavet.

Artiklen fortsætter under banneret

Cd'en kan købes på ricma.dk og koster 125 kroner. Her kan numrene også høres og købes til download. Plakaten kan købes på denintelligentekrop.dk

Den koster 109 kroner.

Klik ind og vind

Du kan vinde en cd og en plakat på folkeskolen.dk

Klik på »Abc-sang og -plakat« under »Underholdning« og svar så på det meget vanskelige spørgsmål: Hvordan slutter den nye abc-sang?

Send svaret senest den 1. september.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet