Natur/teknologi
0   1

Maj er krible-krable-måned

Lav et bænkebider-væddeløb eller byg et humlebi-bo. I maj kribler og krabler det med smådyr, og de yngste elever op til 8 år kan deltage i en konkurrence om at bygge boliger til smådyrene. Der er pengepræmier og grej-præmier.

Børnene kan lokke dyrene til i fælder, ryste træer og se, hvad der falder ned, vende sten og studere, hvad der kommer frem. Det hele kan foregå i skolegården, det nærmeste grønne område eller i en have.

Krible-krable-projektet er arrangeret af Naturvejlederforeningen, DR-Ramasjang og Nordea Fonden. Der er masser af inspiration at hente på http://natur-vejleder.dk/projekter/krible-krable/

Deltagerne er indskoling, SFO og daginstitutioner.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.678 andre er allerede tilmeldt