OK18
0   6

Alex Lauritzen, lærer og tillidsrepræsentant, Nordre Skole, Viborg

Hvordan er stemningen blandt lærerne på skolen?

»Det er primært blandede følelser. Man har stadig et stort levn fra 2013. Man skal finde energi frem for at gå ind i konflikten. Og det, som giver energi, er, at der er en hel masse faggrupper, der står sammen«.

Artiklen fortsætter under banneret

»Hos os italesætter vi det som: Vi blev ikke kørt over, vi blev kørt ind i. Vi bliver først kørt over, hvis Anders Bondo Christensen skriver under på lov 409. Vi vil stadig kæmpe for det. Det er et helt reelt krav, at vi skal have en forhandlet overenskomst«.

Hvad betyder solidariteten?

»En ting er at læse om, at andre faggrupper er med. Men her på mødet bliver det virkeligt. Det bliver synligt, hvilken mangfoldighed her er. Lærerne er ikke alene«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen