Anmeldelse

Året rundt

Året rundt

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er en ren nydelse at læse i bogen. Den sætter gang i undervisningsforberedelsen, allerede inden man har læst den til ende. 

Fakta:

Titel: Året rundt

Forfatter: Rikke Kaels Jakobsen, Lisbeth Lauridsen

Pris: 299 kroner

Sider: 126 sider

Type: Bog

Forlag: Dafolo

Bogen er opdelt i emner: skolestart, forår, efterår, lande, vilde dyr, middelalder og klassens sociale liv. Den er meget overskuelig, og man kan plukke i den eller bruge ideerne som en skitse til arbejdet med beslægtede emner. Der er inspiration til både piger og drenge og til at udvikle kreativiteten, nysgerrigheden og derigennem højne lærelysten i børnehaveklassen.

"Året rundt" er fyldt med inspirerende farvebilleder af børn fordybet i deres kreativitet. Hele bogen er illustreret med tegninger eller materiale lavet af børn. Forfatterne er begge børnehaveklasseledere, og deres erfaringer kommer fra deres daglige arbejde i børnehaveklassen. Det præger den.

Man kunne måske savne en cd med bogens sangforslag.