Uskolet
0   11

#BLIVERDET@%€#!!MIGNÆSTEGANG??!!

I vrede over udfaldet af den såkaldte Erik Schmidt-sag, hvor en lærer har fået dom for at tale højlydt til en leder, er der oprettet hele to støttegrupper. Den første var #bliverdetmignæstegang, men andre kolleger, der er endnu mere rasende, står bag det mere vidtgående initiativ under hashtagget #BLIVERDET@%€#!!MIGNÆSTEGANG??!! Denne sidste er imidlertid ulovlig. Efter en anmeldelse fra en bruger, der følte sig »chokeret«, har retten slået fast, at gruppen har overtrådt pligten til passende opførsel.

Ifølge dommeren er forseelsen ikke selve budskabet, men måden, det bliver kommunikeret på: »På baggrund af vidneforklaringer må det lægges til grund, at gruppen enten har råbt op eller i hvert fald skrevet med store bogstaver«, lyder det i dommen.

Artiklen fortsætter under banneret

Initiativgruppen har da også erkendt, at de er skidesure over Erik Schmidt-dommen. Faktisk SKIDESURE. I en kommentar til afgørelsen hedder det: »Der vil åbenbart også i moderne demokratier være resistente myndigheder, og det skal man som borger være forberedt på«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ