Lærer til lærer
3   4

Billedkunstens dag på Skelgårdsskolen

Væsener fra Farvernes Cirkelplanet landede fra en skyfri himmel onsdag morgen på Skelgårdsskolen

Billedkunstens dag blev for første gang fejret på Skelgårdsskolen.

Skolens billedkunstlærere og 12 klasser i indskolingen har arbejdet engageret med projektet i billedkunsttimerne i ca. 2-3 uger.

Vi tog beslutningen på et billedkunst-fagudvalgsmøde i slutningen af januar. En af de to fagudvalgskoordinatorer tog opgaven som tovholder.

Vi talte med eleverne om hvilke væsener, der mon kunne finde på at komme fra Farvernes Cirkelplanet og lande i vores træer foran skolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Eleverne havde selv indsamlet mælkekartoner på skolen og taget materialer med hjemmefra. Vi talte med eleverne om hvilke materialer, der kunne tåle vejr og vind. Som f.eks.: sugerør, knapper, perler, indkøbsposer og gavebånd.

Dagen bød på så mange smil, begejstrede og stolte udbrud, og positiv feed back, at vi fremover ikke vil undvære sådan en dag.

Billedkunstens dag skal ikke mindst fejres for fællesskabsfølelsens skyld og for at eleverne føler sig som en del af en kreativ proces i en større sammenhæng - og bidrage til en god oplevelse i nærområdet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt