Lærer til lærer

Billedkunstens dag på Skelgårdsskolen

Væsener fra Farvernes Cirkelplanet landede fra en skyfri himmel onsdag morgen på Skelgårdsskolen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Billedkunstens dag blev for første gang fejret på Skelgårdsskolen.

Skolens billedkunstlærere og 12 klasser i indskolingen har arbejdet engageret med projektet i billedkunsttimerne i ca. 2-3 uger.

Vi tog beslutningen på et billedkunst-fagudvalgsmøde i slutningen af januar. En af de to fagudvalgskoordinatorer tog opgaven som tovholder.

Vi talte med eleverne om hvilke væsener, der mon kunne finde på at komme fra Farvernes Cirkelplanet og lande i vores træer foran skolen.

Eleverne havde selv indsamlet mælkekartoner på skolen og taget materialer med hjemmefra. Vi talte med eleverne om hvilke materialer, der kunne tåle vejr og vind. Som f.eks.: sugerør, knapper, perler, indkøbsposer og gavebånd.

Dagen bød på så mange smil, begejstrede og stolte udbrud, og positiv feed back, at vi fremover ikke vil undvære sådan en dag.

Billedkunstens dag skal ikke mindst fejres for fællesskabsfølelsens skyld og for at eleverne føler sig som en del af en kreativ proces i en større sammenhæng - og bidrage til en god oplevelse i nærområdet.

Powered by Labrador CMS