Anmeldelse Pædagogik
0   355

Rejsen til Amygdala

Venter spændt på, at der kommer en treer i "Hjernesmart"-serien, gerne i pixibogsformat næste gang.

Hjernesmart pædagogik

Fakta


Titel
Hjernesmart pædagogik

Forfatter
Anette Prehn

Pris
373,75

Sider
288

Forlag
Dafolo

Lad det stå klart, at anvendelsesfaktoren i "Hjernesmart pædagogik" er absolut høj. Bogen er læst og afprøvet med gode resultater. Denne anmelder er vild med hjernen og i særdeleshed med, at der i denne bog er fokus på det, vi praktikere elsker, nemlig forslag til konkrete værktøjer.

Artiklen fortsætter under banneret

Således er der hjemme i denne anmelders køkken udarbejdet nemme "hjernepædagogiske" redskaber såsom "Amygdalaflasken" og "Amygdalatermometeret". "Pytarmbåndet" er også anbefalet vidt og bredt. Flere af de metodiske tilgange har stået deres prøve i forhold til konkrete elever med en overraskende god modtagelse hos både forældre, større og mindre børn.

På hjemmesiden hjernesmart.dk er der videre inspiration til materialer og små film. Forfatteren kan formidle svært tilgængeligt stof i et sprog og et univers, der giver mening for såvel voksne som børn. Denne anmelder har læst forfatterens første indføringsbog, ”Hjernesmarte børn”, og indeværende materiale, som fungerer som en slags praktisk overbygning til forgængeren. Således lander man ved læsning af de to bøger på over 500 sider. Ikke særlig tidsbudgetvenligt for den almene praktiker. Så et håb og en bøn er, at de meget udmærkede budskaber kondenseres til et mere spiseligt format. Se, det er hjernesmart pædagogik, idet man undgår "fremtidståge", allerede når man slår op i bind et på side 1.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ