Find din kommune her: http://www.folkeskolen.dk/kommunekort/

Nu kan du læse folkeskolen.dk kommune for kommune

Der kan være markant forskel på vilkårene for at være folkeskolelærer fra kommune til kommune. Nu kan du læse, hvad fagbladet Folkeskolen og folkeskolen.dk har skrevet om skoler og lærervilkår i hver eneste af Danmarks 98 kommuner og gå på opdagelse via danmarkskortet på forsiden.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er opbrud på lærer-arbejdsmarkedet. Sidste år sagde 380 lærere deres job op uden at have et andet på hånden, og nogle kommuner kan vælge og vrage mellem jobansøgere, mens andre må slå jobbene op igen og igen. Nu kan du dykke ned i alt, hvad fagbladet Folkeskolen har skrevet fra den kommune, du overvejer at søge job i. Eller bare læse om, hvad vi har skrevet om den kommune, hvor du arbejder, eller den hvor dine børn er elever. Sammen med artiklerne finder du også udvalgte nøgletal fra den enkelte kommune - for eksempel antallet af ledige lærere, og hvor stor en del af timerne, der er dækket af lærere med linjefagskompetencer, og der er link til Lærerforeningens såkaldte Grønspættebog om de lokale arbejdsregler for lærerne.

I et kommende nummer af fagbladet Folkeskolen sætter vi fokus på, hvor forskellig folkeskolen er fra kommune til kommune.

Folkeskolen.dk's kommunekort

 

Powered by Labrador CMS