Debat
0   591

De små ting, kan ændre meget for en ordblind

Ordblindhed få måske ikke den opmærksomhed det behøver alle steder. Det er ikke for at pege finger, fordi ved godt I som lærere har meget at se til. Men i virkeligheden er det små ting og ændringer der kan hjælpe ordblinde og andre med læse- staveproblemer, til en lettere skolegang.

Jeg har lavet et indlæg hvor forældre også er kommet med deres inputs og erfaringer, så vi kan arbejde på en løsning sammen. Det er ikke kun skolen, der skal gøre sit, for at løse problemet. Forældrene skal også være en del af løsningen.

Jeg arbejder på et indlæg omkring, hvad forældre kan gøre i forhold til skolen, hvis man har et ordblind barn. Jeg vil rigtig gerne have input og ideer fra dig, til at lave dette indlæg. Jeg håber meget du vil skrive en kommentar herunder, så vi kan få den viden der ud!

Mvh 

Jesper Sehested Jensen - etlivsomordblind.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.464 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.516 andre er allerede tilmeldt