Lærer til lærer
0   647

Idé til seksualundervisningen

Er du usikker på om du kommer omkring det dine elever grubler over, eller bliver undervisningen til en spørgeklub? Her er en lille idé.

Jeg kan  varmt anbefale en spørgsmåls-kasse oprettet til seksualundervisning, som eleverne kan smide små sedler med spørgsmål i løbende i forløbet. Det har virket rigtig godt for mig.Jeg valgte at tage kassen hjem efter hver skoledag og kigge sedlerne igennem og så af og til vinkle min undervisning efter spørgsmålene eller simpelthen tage nogle af spørgsmålene op (f.eks. dem der gik igen eller dem der havde relevans ift. det resten af timen skulle handle om). Andre trækker et spørgsmål fra kassen i hver time (men det følte jeg ikke var den optimale metode, da man så kan risikere at trække flere spørgsmål der ligger opad hinanden eller få taget hul på et kæmpe emne man ikke lige har tid til den dag).

Det er en nem lille løsning til at kvalificere sin undervisning :)

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ